Wellness en vakantiehuis met overdekt privé zwembad

Vakantiehuis met overdekt prive zwembad en sauna, jacuzzi.

Wie een wellness reis wil boeken, bijvoorbeeld in Duitsland of de Ardennen en voldoende budget heeft, kan een vakantiehuis of vakantievilla met overdekt prive zwembad huren, eventueel een huis met verwarmd binnenzwembad met sauna en jacuzzi. Een welllness villa huren aan zee is in de zomer zeker ook een goed idee.

Zo een luxe, wellness vakantiehuis huren, is alleen weggelegd voor mensen met een flink budget want zo een vakantiehuis met privé zwembad huren, is behoorlijk prijzig. Voor het huren van een 10 of 12 persoons vakantiehuis met overdekt en verwarmd privé zwembad in de Ardennen, met sauna en jacuzzi, betaal je al snel een 2.000 euro. Een voor een groepsaccommodatie 20 tot 30 personen met binnenzwembad betaal je minstens 2.000 euro voor een familieweekend. Kortom, vakantiehuizen met privé binnenzwembad zijn fantastisch maar niet goedkoop.

Wellness Vriendenweekend of familieweekend

Voor wellness reizen in het kader van een vriendenweekend, familieweekend of groepsreis is een vakantiehuis met binnenzwembad echter ideaal. Vakantiehuis met overdekt privé zwembad in de Ardennen huren.

Het allergrootste aanbod vakantiehuizen met overdekt privé zwembad in de Benelux en heel Europa, vind je in de Ardennen. Je kunt ook een luxe vakantievilla met verwarmd zwembad in de Ardennen huren.

De Ardennen zijn de plaats voor iedereen. Jongerengroepen verblijven graag voor een actieve vakantie in de Ardennen terwijl senioren er graag wandelen, fietsen of van de natuur willen genieten. Een verblijf in een wellness vakantiehuis met zwembad, sauna en jacuzzi buiten, verhoogt het vakantiegenot. Vind hier je vakantiehuis met overdekt privé zwembad in de Ardennen.