Spa Dreams, wellness, ayurveda, spiritualiteit

Spa Dreams, onderdeel van Fit Reizen heeft een groot aanbod wellness reizen, kuurreizen, fitness reizen, yoga reizen ayurveda reizen en vele andere soorten ontspannings- en relaxreizen. Daarnaast kan je bij Spa Dreams terecht voor thalosso, detox, persoonlijke coaching, stress behandeling en veel meer. Je kunt bij Spa Dreams ook een ontspanningsreis boeken en verblijven in een all inclusive resort

spadreams wellness reizen

Bij Spa Dreams is wellness dus meer dan sauna, whirlpool, Turks Stoombad of stoomdouche.  Met vele honderden bijzonder wellnes, relax, kuur  en gezondheidsreizen met bestemmingen zoals Hongarije, Duitsland, Portugal, Spanje, Griekenland, Indonesië en Sri Lanka. Met een groot aanbod spirituele reizen en ayurveda reizen kan je met Spa Dreams alle kanten uit. Ook voor een ontspanningsvakantie met een dieet zoals glutenvrij, suikervrij, veganistisch of welke dieet dan ook.


Ook voor een wellness- gezondheidsreis of kuurreis op maat. Kijk nu via de zoekbox en informatiebox boven aan deze pagina naar het unieke aanbod wellness- kuur en overige reizen va Spa Dreams. Voor de mooiste wellness reizen.

Wellness reizen behandeling

Wellness reizen

Puur en Kuur is groot in wellness reizen. Deze zijn goed te combineren met bijvoorbeeld yoga, ayurveda en kuur reizen. Ook perfect voor een kort wellness reis of weekend. Je kunt bij Puur en Kuur ook een wellness weekend in Nederland, Duitsland of België boeken. Bijvoorbeeld met een binnenzwembad aan zee en met zeezicht vanuit je hotelkamer.


Puur en Kuur, de mooiste wellness en kuurreizen

Puur en Kuur, breed aanbod wellness- en kuurreizen. Wie aan wellness reizen en kuren denkt, moet zeker de informatie over Puur en Kuur lezen. Puur enKuur.nl is de grootste Nederlandse wellness reisorganisatie. Met wellness en kuur reizen over de gehele wereld: Met bestemmingen zoals Spanje, Italië, Portugal, India, Nepal, Indonesië en Sri Lanka. Met een uniek aanbod wellness reizen in Nederland, ook voor een wellness weekend. Met een ongekend uniek programma kuurreizen in Europa, Afrika en Azië. De wellness en kuur reizen van Puur en Kuur zijn ingedeeld in 8 thema’s:

  • Detox en gewicht verliezen
  • Actieve Reizen en Fitness
  • Authentieke Ayurveda
  • Yoga Reizen
  • Anti-stress/Burnout
  • Thalasso kuureizen
  • Mindfulness en coaching
  • Wellness en Beauty Reizen

puur en kuur wellness reizen

Je kunt bij Puur en Kuur een korte wellness break boeken maar ook een ontspannings- of kuurreis van bijvoorbeeld 8, 12 of 20 dagen. Daarnaast kun je kiezen uit luxe wellness- en kuurreizen en goedkopere relax of kuuureizen, ok voor een break of weekend.


Detox reizen

Afslanken en detoxen? Voor verliezen gewicht en ontslakken of ontgiften heeft Puur en Kuur, uitgebreid programma. Verantwoord afslanken en ontgiften, je voelt je na zo en detox kuur of sapkuur veel beter en fitter. Kijk nu welke mogelijkheden er zijn om te detoxen, ook voor een wellness weekend met detox.

puur en kuur detox reizen

Ontgiften en afvallen gaat heel goed samen. Zeker als er in een bepaald detox product Mariadistel, Kurkuma of Artisjokken in zijn verwerkt. Met name artisjokken zijn ook goed voor een gezonde lever.

afvallen op vakantie

Ayurveda reizen

Ayurveda reis boeken? Puur en Kuur heeft groot aanbod ayuveda reizen, ook in Sri Lanka, Spanje en India<. Bij ayurveda word je verwend met kruidenbaden, hete baden, zachte lichaamsmassages en gezonde voeding. Een genot om mee te mogen maken en vallend in de categorie kuurreizen, gezondheidsreizen of puur ayurveda. Kijk nu welke wellness of ayurvedareis jij zou willen boeken. Ook ayurveda reizen binnen Europa zoals Duitsland en Spanje.

spa dreams ayurveda reizen

Kuren tijdens wellness reis

Kuurreizen zijn gezondheidreizen. Wellness en kuren behoren tot de groep gezondheidsreizen. Hiertoe behoren ook detoxen, ayurveda , afvallen, gezondheidsvakanties, thalasso en modderbehandelingen.

De meeste mensen die een kuurvakantie boeken hebben huidklachten, overgewicht of astma. Bij Puur en Kuur, specialist in gezondheids- en wellness reizen is er voor bijna iedere gezondheidsklacht een kuurreis te boeken. Omdat de meeste mensen met een minder goede gezondheid een overgewicht hebben, zijn de afslankreizen favoriet. In combinatie met een detox kuur is een afvalvakantie niet alleen effectief voor wat betreft gewichtverlies maar ook voor het ontslakken.

wellness behandeling in hotel

Met ontslakken wordt reiniging van het lichaam bedoeld. Wie wat tips over gezond en snel afvallen kan gebruiken, moet eens kijken op de website gezond en snel afvallen. Website gezond en snel afvallen. Daar vind je niet alleen informatie over gezond afvallen maar ook over detox kuren, eiwitrijke- en koolhydraatarme diëten, het 5 en 10 kilo afval dieet en veel meer.

Er wordt op deze website ook aandacht besteed aan afslankproducten van plantaardige oorsprong, kruiden, gezonde producten, lactosevrije producten en veel meer. Gezond leven is niet alleen een kwestie van een kuurvakantie, afslankvakantie of detox vakantie in Europa boeken, het is ook een kwestie van gezond eten en voldoende bewegen. Zie hier de beste tips over gezond afvallen. Door deze tips in de praktijk te brengen ga je gezonder eten en val je ongemerkt de nodige kilo’s af.