Wellness weekend

Wellness weekend voor 2 of 3 dagen boeken? Voor een korte wellness reis, een wellness weekend, kan je ook prima op deze website terecht. Je vindt hier vele wellness aanbiedingen voor een voordelig wellness weekendje weg. Met name Voordeeluitjes.nl, Travelbird en anderen hebben bijna het hele jaar door voordelige wellness weekendjes in de aanbieding. Een wellness weekend met arrangement voor 2 is meestal het voordeligst. Daarnaast is het ook een manier om zorgeloos er samen een weekendje tussenuit te gaan.

yoga vakantie zonnegroet

Wellness weekend aan zee?

Ook voor een wellness arrangement voor een goedkoop wellness weekendje aan zee. Wellness en spa hotels aan zee behoren tot de meest aantrekkelijke wellness en relax bestemmingen. Zeker in de maanden april tot en met augustus. Wellness weekenden naar zonnige bestemmingen zoals hotels aan zee in Spanje, Portugal en Italie zijn zelf tot en met september zeer aantrekkelijk. In die landen is het in de maand september gemiddeld meer dan 20 graden overdag en zijn het aantal zonuren groot.


sauna opgieten

voordeeluitjes wellness

Voordelig wellness weekend weg met Voordeeluitjes.nl

Voordelig wellness weekend?? neem een wellness hotel arrangement. Als je op zoek bent naar een voordelig en volledig verzorgd wellness weekend, kan je het beste een verzorgd wellness arrangement boeken. Dit kan je bijvoorbeeld doen via Voordeeluitjes.nl, de specialist in voordelige weekendjes weg en ook specialist in wellness uitjes.

Voordeeluitjes heeft ook regelmatig goedkope wellness weekend hotel arrangementen en aanbiedingen in Belgie, Nederland en Duitsland. Meestal wellness aanbiedingen met volledig verzorgde arrangementen, ook voor 2. Kijk nu welke fantastische en voordelig wellness hotel en weekend aanbiedingen Voordeeluitjes.nl voor jou in petto heeft en profiteer van hoge kortingen en speciale aanbiedingen. Ook voor een voordeel en wellness arrangement met 2 met vliegtickets en overnachting.


ontspannen in bubbelbad

Wellness weekend en vakantiehuis binnenzwembad huren

Een vakantiehuis met zwembad en wellness. Voor een geslaagd wellness weekend kan je ook een wellness vakantiehuis huren. Een wellness vakantiehuis is een luxe vakantie accommodatie met bijvoorbeeld een prive sauna, hottub of jacuzzi. Nog luxer is een wellness accommodatie met binnen zwembad. Wat voor weer het ook in jullie wellness weekend is, in het zwembad kun je je in principe 24 uur per dag vermaken want je bepaalt zelf wanneer je in het bad gaat zwemmen of relaxen.

Een aantal vakantiehuizen in Europa hebben een verwarmd binnenzwembad, sauna, jacuzzi en meerdere badkamers. Dat zijn de perfecte accommodaties voor een luxe wellness weekend met een groep. Als je een vriendenweekend in Duitsland wilt boeken en van wellness houdt, kan je een vakantiehuis met binnenzwembad in Duitsland boeken. Duitsland houdt van wellness en dat is terug te zien in het grote aanbod wellness vakantiehuizen Duitsland met binnenzwembad.

Je kunt ook een villa of landhuis in Duitsland met privé zwembad, sauna of jacuzzi huren. Ook voor een vriendenweekend Duitsland. Als je een wellness weekend wilt vieren van 3 dagen kan je het vakantiehuis met binnenzwembad voor een lang weekend boeken.


met vriendin in jacuzzi

Wellness weekend met Travelbird boeken

Travelbird, voor een wellness weekend op niveau. ( niet meer boekbaar) Ook Travelbird heeft regelmatig waanzinnige wellness aanbiedingen, van een wellness hotel met sauna en zwembad in Nederland tot wellness aanbiedingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Voor korte en lange wellness reizen. Bij Travelbird kan je ook terecht voor aanbiedingen op het gebied van citytrips, rondreizen, culturele rezen en veel meer. De prijzen van de wellness aanbiedingen van Travelbird zijn laag, het niveau van de wellness en spa hotels zeer hoog. Ook voor een goedkoop en luxe wellness weekend aan zee.

Bij travel bird boek je gegarandeerd een spa of wellness hotel op een top locatie. Voor een onvergetelijk wellness weekendje weg en ook met een arrangement voor 2. Travel Bird heeft wekelijks unieke wellness weekend aanbiedingen maar biedt ook citytrips en uitjes aan.

Opmerking: Travelbird is in 2018 failliet gegaan.