Wellness reizen, perfecte singlereizen

Wie single is en op zoek gaat naar wellness reizen, zal al snel ontdekken dat nagenoeg alle wellness reizen geschikt voor singles zijn. Uit onderzoek blijkt zelfs dat van de deelnemers aan de georganiseerde wellness en kuurreizen zo een 70 tot 80 % single is. Je bent als je aan een dergelijke ontspannings reis meedoet, in goed gezelschap.

Veel singles die aan deze relax reizen meedoen, zijn hoger opgeleid en bewuste singles. Dat geldt ook voor de ayurveda en yoga groepsreizen. Ook hier is verreweg het grootste gedeelte van de deelnemers alleenstaand of alleenreizend. Kortom, wellness- ontspannings- en kuurreizen zijn zeer geschikt als groepsreis voor singles. Voor zowel vrijgezellen vrouwen als mannen.


Single friendly reizen van Puur en Kuur

Puur en Kuur heeft in de afgelopen jaren een grote reputatie opgebouwd voor wat betreft haar wellness- en kuurreizen. Vanuit haar rijke ervaring heeft ze een groot aanbod single friendly wellness- en kuurreizen samengesteld. Deze reizen met gelijkgestemden zijn ideaal voor de moderne singles. Lekker binnen het goed georganiseerde groepsgebeuren genieten van wellness, yoga ayurveda, fitness en spiritualiteit en tegelijkertijd prima voorzieningen als single hebben. Puur en Kuur zoekt de locaties voor haar single friendly reizen met extra zorg uit en zo heb je als alleengaande een optimale privacy en eigen kamer of gedeelde kamer met goede voorzieningen. Kijk maar eens bij het single friendly aanbod van Puur en Kuur.


Meer singlereizen

Natuurlijk is het aanbod georganiseerde singlereizen veel groter dan alleen wellness reizen. Je kunt als single deelnemen aan wandelvakanties, fietsreizen, zeilvakanties, rondreizen, citytrips, cruises en vele andere singlereizen. Daarnaast zijn er specifieke singlereizen voor hoger opgeleiden.

Hieronder vind je een overzicht van websites die uitgebreide informatie bieden over singlereizen. De meeste singlereizen hebben deelnemers die zijn ingedeeld op basis van leeftijd. Zo heb je georganiseerde groepsreizen singles voor leeftijdsgroepen van bijvoorbeeld 40 plussers, 45 plussers, 55 plussers en jongeren.


Single reizen van Shoestring

Shoestring - Singlereizen

Verre reizen voor singles. Shoestring heeft een uitgebreid programma verre reizen voor singles.

Kijk eens naar het actuele aanbod.

Single vrouw zoekt single man


Ben je als single vrouw op zoek naar een single man? De kans dat je op een wellness groepsreis een leuke man tegenkomt die vrijgezel is en op zoek is naar een leuke vrouw is klein. Zeker als er ook nog eens een klik moet zijn en het leeftijdsverschil niet te groot. Gelukkig zijn er tegenwoordig goede en betrouwbare datingsites waar je als vrouw op zoek kunt gaan naar een leuke man. Ben jij als single vrouw op zoek naar een leuke man? Vrouw zoekt man is een belangrijk thema op de website datingtips. Daar vind je tips op welke datingsites jij de grootste kans maakt een leuke man te vinden. Ook als je als single vrouw een hoger opgeleide man zoekt. Zie de website single reizen hoger opgeleiden waar je ook datingsites vindt voor hoger opgeleide singles.