Wellness en ayurveda reizen

Ayurveda reizen, goed voor lichaam en geest.

Ayurveda is een van de oudste gezondheids leren ter wereld.  Je vindt ayurveda met name in India en Sri Lanka waar de ayurveda leer bij velen is geïntegreerd in het dagelijks leven.

Ayurveda tijdens je vakantie kan vele gezichten hebben, van pure wellness tot kuren. Je kunt onderscheid maken tussen authentieke ayurveda, Panchakarma en kuren met ayurveda. Het is mogelijk een ayurveda reis naar Azië te boeken maar ook binnen Europa zijn er verschillende ayurveda vakantie mogelijkheden.

Een ayurveda reis via Puur en Kuur boeken.

Puur en Kuur is specialist in ayurveda reizen naar onder andere India en Sri Lanka. Ook voor en kuur vakantie. Hier vind je alle ayurveda reizen van Puur en Kuur

Ayurveda reizen binnen Europa.

Voelt u wel iets voor een vakantie met ayurveda en blijft u het liefst voor uw gezondheidsvakantie binnen Europa? Puur en Kuur organiseert ook ayurveda reizen binnen Europa. U verblijft dan meestal in een ayurveda hotel met spa en wellness faciliteiten. Puur en Kuur organiseert onder andere ayurveda reizen naar Spanje, Madeira, Slovenië. Ook single friendly reizen.