Een weekendje genieten met wellness

Wie een weekendje weg wil gaan en genieten van wellness zoals spa, sauna, jacuzzi, zwembad of beauty behandeling, vindt hier de beste informatie, aanbiedingen en wellness programma’s. Ook voor een wellness huisje met jacuzzi. Een weekendje weg met wellness is de nieuwe trend.

Je kunt een wellness weekendje weg, bijvoorbeeld in Nederland, Duitsland, Estland, Italië of Portugal,  prima combineren met bijvoorbeeld Thalasso, ayurveda, yoga of beautybehandeling.


voordeeluitjes wellness

Wellness reizen behandeling

Op onze wellness websites vind je alle ingrediënten om zelf je weekend met wellness samen te stellen of een georganiseerde wellness reis te boeken. Boek bijvoorbeeld een weekendje weg in een hotel met zwembad, sauna en jacuzzi of een georganiseerd wellness arrangement, bijvoorbeeld een wellness weekend weg aan zee in Zeeland, Texel, Ameland of Bergen aan Zee. Voor welke type wellness weekendje uit je ook kiest, je vindt hier de beste mogelijkheden en aanbiedingen.  Ook voor een wellness weekendje weg aan de kust van Nederland, Spanje, Italië of Griekenland voor 2.

Wellness is puur genieten, of je nu alleen een wellness weekendje weg wilt boeken, een weekendje weg erop uit wilt met je vriend of vriendin of met de hele familie of vriendengroep van wellness wilt genieten.

Kijk hier naar huisjes met sauna België
Klik hier voor een weekendje weg met wellness in Nederland.

Wellness last Minutes bij HotelSpecials

yoga meditatie op het strand

Een Wellness weekendje kuren en toch lekker ontspannen?

Boek dan een wellness weekendje weg in een kuuroord. Bijvoorbeeld een kuuroord met wellness in Duitsland, Nederland, Slowakije, Bulgarije, Hongarije of Polen.  Met name in de landen in Oost-Europa vind je de meest fantastische kuuroorden. En omdat de prijzen voor kuren in deze landen veel lager liggen dan bijvoorbeeld in Nederland, België of Duitsland, kan je een weekendje weg met wellness en kuurbehandeling veel goedkoper boeken dan gemiddeld.


Voorbeelden van kuur wellness weekendjes weg zijn het volgen van een detox kuur, thalasso en sportvasten. Tijdens je weekendje weg kuren betekent ook dat er veel aandacht is voor gezond eten en verantwoord drinken. Wellicht is het ook een idee om een wellness bungalow te huren. Daar kan je relaxen en zelf je maaltijden bereiden.  Hier vind je wellness bungalows.
Een gezond en verantwoord eetpatroon helpen immers hart- en vaatziekten + huidproblemen voorkomen.

Tijdens een kuurvakantie of weekendje weg krijg je heerlijk gezond en lekker eten voorgeschoteld, vers, met veel groente en kruiden. En behalve het drinken van veel bronwater, verse groentensap of smoothies krijg je ook veel kruidenthee en dergelijke.  Het is uiteraard afhankelijk van de kuur die je volgt en het programma welke voeding en drinken bij je kuur hoort.  Dat is daarnaast ook nog eens afhankelijk van jouw behoefte als persoon en je persoonlijke gezondheids omstandigheden.

Als je bijvoorbeeld een detox kuur in Nederland of Duitsland wilt volgen, zal er veel aandacht worden besteed aan ontgiftiging. In alle gevallen kan je bij een weekendje weg met wellness ook op voldoende ontspanning en relax mogelijkheden rekenen.


hotelkamer met bad genieten

weekendje weg met wellness en beauty behandelingen

Eén van de meest geboekte weekendje wellness is die in combinatie met beauty. Schoonheidsbehandelingen zijn al honderden jaren oud, veel dames en ook steeds meer heren laten zich tijdens het weekendje weg met wellness graag verwennen met lichaamsmassages, gezichtsbehandelingen, pedicure behandeling of manicure.

Als je een wellness weekendje weg in een wellness hotel of spa resort hebt geboekt, is er soms zelfs een schoonheidsspecialiste aan het hotel of resort verbonden.  Meestal moet je wel een afspraak met de schoonheidsspecialiste of masseur maken om tijdens je weekendje weg te kunnen genieten van massages of schoonheidsbehandeling.

Als je van ayurveda houdt, het is in de grotere en gespecialiseerde spa resorts vaak mogelijk een schoonheidsbehandeling of gezichtsbehandeling te krijgen op basis van ayurveda.  Er wordt dan gebruik gemaakt van 100 % natuurlijke materialen, kruiden en kruidenbaden. Ook een ontspanningsmassage kan op ayurvedische wijze.  Een weekendje weg met wellness op aurvedische basis is genieten op basis van oude Oosterse Geneeswijzen en denkwijzen.

Ayuveda wordt ook vaak gebruikt door therapeuten, artsen en in kuuroorden. Je kunt ook een weekendje weg met wellness en ayurveda in Nederland, Spanje of Slovenië boeken. Ook voor een last minute weekend in België.

vrouw in whirlpool in hotel

Weekendje weg in vakantiehuis met jacuzzi

Een vakantiehuis met jacuzzi, ideaal voor een relax weekend. Een goed alternatief voor een Spa, Hotel of Kuuroord is een vakantiehuis met jacuzzi.  Het huren van een huisje met jacuzzi en dan bij voorkeur in de tuin, heeft vele voordelen ten opzichte van een arrangement in een hotel met spa of zwembad. Je bepaalt zelf wat je eet, wanneer je gebruik maakt van de jacuzzi en geniet van een optimale privacy. Ideaal voor verliefde stelletjes want wat is er meer bijzonder dan samen te genieten van de jacuzzi met heerlijk warm water.. Er zijn ook huisjes met jacuzzi en sauna. Misschien nog wel lekkerder!


Wellness weekendje weg als alleenstaande boeken?

Aanbiedingen weekendje weg sauna Nederland en België. Wellness is bij uitstek geschikt voor alleenstaanden.
Als je als alleenstaande een weekendje weg wilt met wellness kan je bijvoorbeeld een sauna arrangement boeken of een verzorgd weekendje weg, bijvoorbeeld in een spa resort in Groningen, Drenthe, Gelderland of Zuid-Holland. Via Spa Online kan je de meest fantastische wellness weekendjes boeken. deze zijn geschikt voor alleenstaanden én mensen met een partner.  Er zijn ook wellness aanbiedingen voor 2.

Heb je inspiratie nodig om als alleenstaande een weekendje weg met andere singles te boeken?  Kijk dan eens op de startpagina singles reizen. Voor een weekendje weg met wellness of andere activiteit, denk aan zeilen, wandelen of fietsen. Of een weekendje voor singles met aandacht voor yoga.