Last minute vakantiehuis met wellness huren

Huur een last minute vakantiehuis met sauna.

Wie van wellness houdt en regelmatig een last minute wellness weekend boekt, zou in plaats van een wellness hotel ook een last minute vakantiehuisje met sauna kunnen huren.

Bijvoorbeeld een 2 of 4 persoons vakantiehuisje met sauna aan zee of aan een meer. Je kunt het hele jaar door last minute huisjes met wellness huren, ook met jacuzzi of stoomdouche. Ook de luxere vakantieparken hebben vandaag de dag huisjes, bungalows of familie villa’s met sauna of jacuzzi te huur. Ideaal voor wie een goedkoop wellness weekendje wil boeken, wil genieten van sauna of jacuzzi en zelf wil koken. >Vind hier je last minute vakantiehuis met sauna

Als de hond mee gaat naar je last minute vakantiehuis.

De hond mag uiteraard niet mee de sauna in maar het is wel mogelijk een vakantiehuisje met sauna of jacuzzi te huren waarbij het toegestaan is 1 of 2 honden mee te nemen. In de meeste last minute vakantiehuisjes worden namelijk beperkt huisdieren zoals honden of poezen toegelaten. Meestal is het maximum beperkt tot 2 huisdieren maar in uitzonderingsgevallen zijn er 3 huisdieren toegestaan. De huisdiervriendelijke vakantiehuizen liggen vaak op de mooiste plekjes in de natuur.

Last minute wellness vakantiehuis met hond aan zee.

Het is bijvoorbeeld heerlijk om een last minute vakantiehuis met hond aan zee te huren. Favoriete landen voor een wellness weekend met hond zijn Luxemburg, Nederland, Belgiƫ, Frankrijk en Duitsland. Je kunt tot 1 a 2 dagen voor je wellness weekendje nog een last minute accommodatie boeken.