Op vakantie in een wellness villa

Op vakantie in een wellness villa, dat is genieten.

Wie op zoek is naar een mogelijkheid om een luxe wellness vakantie te vieren en voldoende budget heeft, kan proberen een wellness villa te huren. Een wellness villa is een vakantievilla met specifieke wellness faciliteiten.

Zo kan je bijvoorbeeld een villa huren met sauna, jacuzzi of hottub of met privé zwembad. De meest luxe wellness villa’s hebben een privé binnenzwembad en infrarood sauna. Dat maakt het mogelijk in alle omstandigheden te genieten en ontspannen. Ook ideaal als je in de Kerstvakantie een wellness reis met je familie of vrienden wilt maken.


Wellness villa in eigen land boeken.

In verband met de coronacrisis zijn reizen naar het buitenland nauwelijks meer mogelijk. Het is dan ook verstandig een wellness vakantie in eigen land te boeken. Als je een wellness villa België wilt huren, vind je op deze site vele mogelijkheden. Je kunt een wellness villa in de Ardennen huren maar in Wallonië en West- en Oost-Vlaanderen zijn ook volop mogelijkheden.


Van een wellness villa met privé zwembad voor 4 of 6 personen tot een vakantievilla met binnenzwembad en hottub Belgie voor 8, 12, 14 of 20 personen. Ook voor het vieren van wellness reizen in Nederland zijn er volop mogelijkheden. Van het huren van een wellness villa aan de Waddeneilanden tot een villa met privé zwembad en jacuzzi in Limburg, Gelderland of Drenthe.

Boek hier je wellness villa Nederland.

ontspannen in bubbelbad

Wellness villa huren voor lang weekend

Je hoeft geen week of 2 weken een wellness villa te huren. Dat kan ook voor een weekend of lang weekend. Dat maakt het huren van zo een luxe vakantievilla ook aantrekkelijk voor het vieren van een weekendje met vrienden of familie. Wel is het zo dat in het hoogseizoen, juni tot en met augustus, wellness villas met privé buitenzwembad voor 2 tot 8 personen meestal alleen per week te huur zijn. Maar ook dat is per villa en per aanbieder verschillend.