Blog

zaterdag 16 december 2017
Vakantiehuis met jacuzzi
Tags: Roompot vakantiepark met subtropisch zwembad, vakantiehuis met sauna, zeeland, vakantiehuis met jacuzzi
Wellness vakantiehuizen met jacuzzi.

Een wellness reis boeken en je vakantie zelf samenstellen?  Huur dan een vakantiehuis met sauna of jacuzzi. Er is niets fijner dan op vakantie over een vakantiehuis kunnen beschikken met jacuzzi, sauna of andere wellness faciliteiten. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis met jacuzzi in Zeeland, een provincie in Nederland met brede stranden, een mooie kust, Nationaal Park Oosterschelde en vele natuurgebieden.
Wellness vakantiehuizen zijn het alternatief voor een verzorgde wellness groepsvakantie. Je bepaalt zelf je activiteiten maar kunt wel heerlijk genieten van sauna of jacuzzi op het moment dat jij het wenst.

Andere mooie vakantiehuizen in Zeeland.

Ligt het huren van een vakantiehuis in Zeeland met jacuzzi of privé sauna niet binnen je budget mogelijkheden? Er zijn ook goedkope vakantiehuizen in Zeeland te huur.  Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis Zeeland op het Roompot Vakantiepark met subtropisch zwembad en Turks Stoombad in Kamperland ( Noord-Beveland ). Je kunt als gast van dit Roompot vakantiepark gratis gebruik maken van het zwembad en Turks Stoombad.  Voor een bezoek aan de sauna of schoonheidsspecialiste moet je extra betalen.

Je huurt al een 4 of 6 persoons vakantiehuis op dit wellness vakantiepark in Zeeland vanaf 300 euro per week. een goedkope manier om van wellness tijdens je vakantie in Zeeland te genieten.
Geplaatst door: Webmaster op 08:09
Geen reacties
maandag 18 september 2017
Wellness reizen 2018
Tags: Ibiza, Puur en Kuur, singles, Spanje, wellness reis, wellness reizen 2018
Groot aanbod wellness reizen 2018.

Wie overweegt een wellness reis 2018 te boeken, kan zich nu al oriënteren en verheugen op een grote diversiteit aan wellness reizen. Of je nu single bent, met je partner een wellness reis wilt boeken of op zoek bent naar een kuurreis of wellness | yoga reis, je kunt voor 2018 kiezen uit tientallen wellness reizen.

Hier vind je de wellness reizen 2018 van Puur en Kuur

Populaire landen wellness reizen 2018.

Er is op dit moment veel aan de hand in de wereld.  Neem de vluchtelingen problemen in landen zoals Italië, Griekenland en Turkije.  De problemen in Sri Lanka en andere verre landen en dit heeft gevolgen voor de populariteit van deze landen.  Wij denken dat voor 2018 met name Spanje, India, Nederland, Duitsland, Portugal, Madeira en Frankrijk in trek zullen zijn voor wellness- en kuurreizen. Wellicht zullen ook Slovenië en Hongarije zich meer gaan richten op gezondheids reizen. In die landen heb je vele spa's en kuuroorden.

Wellness reis naar Ibiza.

Ibiza is als vakantiebestemming bij kunstenaars, hippies, jongeren en rustzoekers al vele jaren een gewilde vakantieplek. Je vindt naast toeristische gebieden met veel discotheken en uitgaanscentra ook spirituele en rustgevende plekken. Maar Ibiza is ook een gewilde wellness reis bestemming. Ook voor wat betreft wellness reizen 2018. Zo kun je via Puur en Kuur 7 daagse wellness reizen naar Ibiza in 2018 boeken. Dit is vooral een geliefde wellness reis voor mensen die ook aan fitness willen doen want je krijgt dagelijks, als je dat wilt, sportlessen.  Hier vind je de wellness reizen 2018 naar Ibiza.

Wanneer wellness reizen 2018 boeken?

Wanneer je het beste jouw wellness reis kunt boeken, is afhankelijk van veel factoren.  Kies je voor een last minute wellness vakantie en profiteer je van last minute korting of wil je juiste de beste plek in het hotel of resort en boek je zo vroeg mogelijk??
Je kunt een wellness break voor 3, 4 of 5 dagen boeken maar ook gaan voor één van de wellness reizen binnen of buiten Europa van 14, 15 of 16 dagen.

In alle gevallen wordt genieten 2018, Puur Genieten!
Het is voor ieder een persoonlijke keuze wanneer jij je wellness reis 2018 boekt!

Wellness reizen voor singles.

Als je single bent en zin hebt aan een ontspanningsreis, is een single wellness reis ideaal. Er zijn vele soorten ontspanningsreizen voor singles. Denk aan de combinatie welness en yoga, wellness en detox of wellness reizen met fittness.  Hier vind je alle wellness- en single reizen.
Geplaatst door: Webmaster op 08:53
Geen reacties
maandag 5 juni 2017
Mooiere huid met amandelolie
Tags: een mooie huid, natuurproduct, amandelolie
Wie van wellness en beauty houdt, wil vast een mooie huid.
Het is dan goed om te weten, dat met een natuurlijk product, te weten amandelolie, de huid mooier kan worden dan ooit.

Amandelolie wordt gebruikt in vele natuurlijke huidverzorgingsproducten en is een puur natuurproduct.
Omdat amandelolie veel Vitamine E bevat en goed in de huid trekt, is het de ideale natuur cosmetica om de huid mooiere te maken.

Je hebt minder rimpels met amandelolie, een zachtere en jongere huis en bovenal je huid blijft natuurlijk gezond.  Koop een basisolie voor de huid. Ook voor massages is amandelolie een heerlijke huidolie.
En, als je een wellness reisje hebt geboelt naar een zonnig land bijvoorbeeld, je kunt je amandel natuurcosmetica ook in een kleine en handzame verpakking meenemen.
Geplaatst door: Webmaster op 11:45
Geen reacties
maandag 29 mei 2017
Afslanken met proteine shakes
Tags: afslanken met proteine shakes
Wie af wil slanken, moet zeker eens de methode met proteine shakes proberen.
Afslanken met proteineshakes is een beproefde methode om kilo's aan overgewicht kwijt te raken.

Wie een wellness reis boekt omdat hij wil afslanken, heeft hiervoor diverse mogelijkheden.
Zo kan wellness gecombineerd worden met fitness, detoxen en het consumeren van proteine shakes.

Afslanken met shakes, eiwitshakes of proteine shakes, is de nieuwe trend anno 2017.
Deze eiwitrijke shakes worden niet alleen gebruikt bij gewichtsverlies maar ook bij fitness en duursport.
Met andere woorden, proteine shakes worden gebruikt voor het kwijtraken van kilo's en het aanmaken van spiermassa;s. Met name de proteine shakes van Whey zijn zeer bekend.

Behalve kant en klare proteineshakes, kan je ook shakes in poedervorm kopen, proteine repen en andere varianten van proteine shakes. 

Bij georganiseerde wellness reizen zal je waarschijnlijk zelf voor voedingssupplementen zoals proteineshakes en vitamines moeten zorgen.  Bij een plantaardig dieet bijvoorbeeld wordt aangeraden vitamine B12 tabletten te slikken.  Afvallen met rawfood is een andere optie om op een gezonde manier af te slanken.
Afslankreizen vallen onder de noemer wellness reizen, deze worden vaak in een kuuroord gehouden.

Afslanken met proteineshakes kan je ook thuis doen. Daar is echter wel de nodige portie zelfdiscipline voor nodig.
Geplaatst door: Webmaster op 06:23
Geen reacties
maandag 10 april 2017
Blog wellness reizen
Tags: blog, gezondheidsreizen, wellness reizen
op deze blog vind je de laatste nieuwtjes over wellness reizen, kuurreizen, ayurveda, relax reizen en andere ontspanningsreizen. Je vindt hier onder andere aanbiedingen van Puur en Kuur, één van de grootste reis organisaties als het om wellness en gezondheid gaat.
Geplaatst door: Webmaster op 12:59
Geen reacties
De inhoud van deze paragraaf wordt automatisch gegenereeerd.